Curve Light

Aangetekend Mailen nieuwe partner van Mail to Pay

Mail to Pay vindt in Aangetekend Mailen een nieuwe partner. Met het aansluiten van Aangetekend Mailen op het Mail to Pay systeem kunnen opdrachtgevers van Mail to Pay eenvoudig, rechtsgeldig en geheel digitaal, aangetekende berichten versturen. De klanten van deze opdrachtgevers kunnen hier direct op reageren of overgaan tot betaling. Dit voorkomt onnodige verhogingen door bijvoorbeeld WIK of administratie kosten. Wat weer resulteert in een betere klantbeleving bij de klant.

Rody Heijstek (CEO, Mail to Pay): “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Aangetekend Mailen. Door het toevoegen van de Aangetekend Mailen dienst aan ons Platform, is onze software nog completer. Onze opdrachtgevers hebben nu een extra mogelijkheid om het aanmaantraject te digitaliseren. Een uniek product in de credit management branche.”

Philip Voogt (Commercieel Directeur, Aangetekend Mailen): “De dienst Aangetekend Mailen wordt door diverse klanten actief en met succes ingezet binnen het credit management proces, zodoende kwamen wij Mail to Pay regelmatig in de markt tegen. Door de integratie van de dienst in de Mail to Pay workflow wordt het voor (bestaande)opdrachtgevers nog makkelijker om het creditmanagement proces volledig te automatiseren.”

Over Aangetekend Mailen

De dienst Aangetekend Mailen maakt het conform de EU verordening eIDAS mogelijk om documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ te versturen. Dit levert naast de juridische zekerheid een direct aantal voordelen op wat bij organisaties voor een efficiëntie slag zorgt, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing in vergelijk met de huidige porti- drukwerkkosten. Aangetekend Mailen is naast Nederland ook actief in meerdere Europese landen en heeft als ambitie om de komende jaren door te groeien naar een Europese standaard.

Over Mail to Pay

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar klanten.

Mail to Pay is ISO27001 gecertificeerd en verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactieve voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 750.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, webwinkels, (zorg-) verzekeraars, (semi-) overheidsinstanties en incassobureaus.