Curve Light

Mail to Pay lanceert nieuwe producten tijdens CorporatiePlein 2019

Woningcorporaties leggen de laatste jaren steeds meer de focus op persoonlijk contact en willen huurders een zo goed mogelijke service bieden. Hoe doe je dat echter wanneer het gaat om het betaalproces? Mail to Pay vertelt daar op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken vooraf met Senior Accountmanager Cindy Horn.

Digitalisering is niet alleen goed voor de woningcorporatie, maar ook voor de huurder.

Volgens Cindy is voor persoonlijk contact met huurders tijd nodig om de juiste service te leveren. “Deze tijd kan gerealiseerd worden met het digitaliseren en automatiseren van herhalende werkzaamheden. Neem de huurincasso, een arbeidsintensieve activiteit die veel tijd in beslag neemt. Door de verzending, opvolging en controle van dit proces te digitaliseren, kunnen corporaties veel tijd besparen. Deze digitalisering is niet alleen goed voor de woningcorporatie, maar ook voor de huurder. Mail to Pay is van mening dat iedereen in staat moet zijn om de huur op een eenvoudige wijze te kunnen betalen. Hiervoor dienen de huurfacturen op het juiste moment – dag en tijdstip – via het juiste kanaal – brief, mail, SMS of chat – verstuurd te worden. De huurder wordt steeds digitaler, dus waarom zou je dan niet de mogelijkheid bieden om digitaal te betalen.”

Huurbetaling automatiseren

Tijdens CorporatiePlein vertelt Mail to Pay meer over haar oplossingen om het betalen van de huur te automatiseren. Cindy: “Als grondlegger van Debtor Process Automation (DPA) is CorporatiePlein voor ons hét ideale podium om bestaande en potentiële klanten te ontmoeten en mee te nemen in de digitale wereld. Een wereld waarin het comfort van de huurder centraal staat. Een corporatie die investeert in digitaliseren, personaliseren, automatiseren en robotiseren is hier serieus mee bezig.”

Deze nieuwe oplossingen stellen corporaties in staat om een efficiënte bedrijfsvoering te realiseren.

Lancering van twee producten

Mail to Pay lanceert daarnaast op 26 september ook twee nieuwe producten. “Allereerst komen wij met een oplossing waarmee het klantcontact vereenvoudigd wordt en klanten online informatie kunnen doorgeven of bevestigen,” vertelt Cindy. “Daarnaast biedt het tweede product corporaties de mogelijkheid om huurverhoging en service- en stookkosten te digitaliseren. Deze nieuwe oplossingen stellen corporaties in staat om een efficiënte bedrijfsvoering te realiseren. We vertellen daar graag meer over op onze stand.”

Mail to Pay is op CorporatiePlein te vinden op stand 29

Je kunt je als medewerker van een corporatie gratis aanmelden