Curve Light

Credit Expo 2022

Wederom een groot succes

Net als voorgaande jaren stond Mail to Pay ook dit jaar weer als hoofdsponsor op Credit Expo. Het thema van de beurs was ‘High Performance’. Op de beurs konden de bezoekers kennismaken met dit thema door met de software van Mail to Pay zelf een ideale creditmanagment flow te bouwen.

Credit Expo wederom een groot succes!

Credit Expo was voor Mail to Pay ook dit jaar weer een groot succes. De bezoekers van de beurs konden op de stand spelenderwijs kennis te laten maken met Mail to Pay. Dit kon door een optimale creditmanagement-flow te bouwen, geadviseerd door de professionals Cindy, Jeroen en Pieter. De stand was de hele dag druk bezocht en de bezoekers bouwden er enthousiast op los! Om de uitdaging groter te maken was er zelfs een opdracht aan gekoppeld:

"Het was inspirerend om te zien hoe de bezoekers in korte tijd een volledige creditmanagement proces wisten te automatiseren."

Expertsessie

Ook dit jaar waren alle stoelen weer gevuld en werden alle lege ruimtes benut, om zo alsnog de presentatie te kunnen volgen. Met de presentatie: ‘Het tijdperk van incassokosten is voorbij’, introduceerde Rody een nieuw businessmodel en gaf hij enkel handvatten waarmee je als organisatie beter in staat bent ‘sustainable’ te incasseren. De bezoekers reageerden enthousiast en noemden het een ‘verfrissende blik' en ‘interessante toekomst visie’.

De presentatie kun je hier downloaden

Sfeerimpressie

1
2
3
4
7
5