Curve Light

Update - Hoe Mail to Pay omgaat met het coronavirus

Aan klanten, leveranciers en andere relaties van Mail to Pay inzake het coronavirus.

Van: directie Mail to Pay
Inzake: beleid coronavirus
Plaats: Alblasserdam
Datum: 29-09-2020

Beste Mail to Pay relatie,

Met dit memo wil Mail to Pay een update geven met betrekking tot de maatregelen die Mail to Pay neemt om de veiligheid van haar medewerkers, klanten, leveranciers en relaties te waarborgen in relatie tot het coronavirus.

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie op 28 september j.l. heeft Mail to Pay besloten om vanaf dinsdag 29 september 17:00u a.s. de volgende maatregelen te hanteren:

  • Mail to Pay collega’s hebben geen fysieke afspraken meer. Alle afspraken zijn per telefoon, chat en video, of worden verplaatst tot de Corona situatie is verbeterd. Dit geldt voor alle afspraken, zowel intern als extern, waaronder, maar niet beperkt tot: gesprekken met leveranciers, instanties, sales-presentaties, evaluaties, trainingen en consultancy-afspraken.
  • Mail to Pay collega’s werken allemaal thuis en zijn online. Zij zijn bereikbaar via mail, chat, (mobiele) telefoon en video, met de contactgegevens die de relaties tot beschikking hebben.

Mail to Pay heeft de juiste tools beschikbaar om de bereikbaarheid en service te waarborgen, zoals haar klanten en relaties gewend zijn.

Mail to Pay collega’s willen samen met haar relaties er alles aan doen om de Corona crisis op een verantwoordelijke manier het hoofd te bieden. Neem voor vragen over dit beleid contact op met Mail to Pay, dan kan het nader worden toegelicht door een Mail to Pay collega.

Met vriendelijke groeten namens het hele Mail to Pay team,

Rody Heijstek

CEO