Curve Light

Klaar voor de AVG

Mail to Pay is officieel AVG-proof!

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Mail to Pay verwerkt namens haar opdrachtgevers een grote hoeveelheid persoonsgegevens. Een goed privacy beleid voor deze data is hierdoor van cruciaal belang. De voorbereidingen voor de nieuwe wetgeving zijn dan ook tijdig gestart. Dit heeft ertoe geleid dat Mail to Pay sinds vorige week volledig voldoet aan de AVG.

Bedrijfsprocessen

Om te voldoen aan de wetgeving heeft AuditConnect een ISAE 3000 audit bij Mail to Pay uitgevoerd. Met deze audit kan Mail to Pay aantonen dat de bedrijfsprocessen waarin persoonsgegevens worden verwerkt conform de AVG zijn ingericht. Het oordeel ‘AVG Proof’ is gebaseerd op een normenkader, waarmee Mail to Pay aantoont te voldoen aan de gestelde criteria.

Rapport

Ben je geïnteresseerd in het audit rapport, dan kan deze opgevraagd worden bij jouw contactpersoon van Mail to Pay. Natuurlijk kan je altijd e-mailen of bellen met onze supportdesk, die is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Mail to Pay Supportdesk

T: +31(0)85 - 273 7494
E: support@mailtopay.nl

Wil je meer informatie over Mail to Pay?