Curve Light

Mail to Pay aangesloten op DataRotonde

Mail to Pay is aangesloten op DataRotonde. De koppeling met DataRotonde zorgt ervoor dat Mail to Pay een directe aansluiting heeft met diverse ERP en CRM systemen in de vastgoedsector.

Eenvoudig te koppelen

Standaardisatie van het koppelen zorgt voor een efficiënte en goedkope samenwerking tussen de software van Mail to Pay en haar opdrachtgevers. Inmiddels zijn bijna tachtig organisaties aangesloten op DataRotonde.

De geautomatiseerde koppeling biedt (potentiële) klanten van Mail to Pay de mogelijkheid om verder te digitaliseren en te automatiseren. En geeft ze een directe toegang tot de laatste technieken en innovaties op het gebied van creditmanagement.

Wil je graag koppelen met Mail to Pay via DataRotonde?

Laat dan geheel vrijblijvend je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Over Datarotonde

DataRotonde is de integratie-specialist van de Nederlandse vastgoedsector op het gebied van business en ict. Met het integratieplatform DataRotonde als backbone dragen wij bij aan waardecreatie voor uw klanten. DataRotonde is ontstaan als spin-off van zustermaatschappij Info Support bv en een volle dochter van Info Support International Group bv.

Over Mail to Pay

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.

Mail to Pay is ISO27001 gecertificeerd en verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 750.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt op dit moment vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, webwinkels, (zorg-) verzekeraars, (semi-) overheidsinstanties en incassobureaus.