Curve Light

Mail to Pay aanwezig tijdens CorporatiePlein 2021

Sociaal incasseren dankzij intelligente incassosoftware

Het afgelopen jaar is iedereen een stuk digitaler en zelfredzamer geworden, begint Cindy het gesprek. “Deze verandering vraagt om een nieuwe aanpak in de benadering van huurders. Mail to Pay ondersteunt woningcorporaties daarbij met haar intelligente incassosoftware. Met meer dan zestig aangesloten corporaties is Mail to Pay ervan overtuigd dat zij veel meer woningcorporaties kan ondersteunen bij het digitaliseren en automatiseren van haar processen.”

Digitale transformatie

“Door de versnelde digitale transformatie van het afgelopen jaar maken veel huurders al gebruik van digitaal betalen, dus waarom zou je hen als woningcorporatie die mogelijkheid dan ook niet bieden?” gaat Cindy verder. “Onze incassosoftware zorgt ervoor dat huurfacturen volledig automatisch, op het juiste moment en via het juiste kanaal naar de huurders worden verstuurd, inclusief een directe, digitale betaalmogelijkheid. Dit zorgt niet alleen voor beter betaalgedrag en minder achterstanden, maar draagt ook direct bij aan een hogere klanttevredenheid en daardoor een betere relatie met de huurders.”

Intelligente oplossingen

Mail to Pay gaat volgens Cindy verder dan enkel het optimaliseren van de aflevering en betaling van de huurfacturen. “Jaarlijks wordt de intelligente incassosoftware uitgebreid met nieuwe, slimme, innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan het automatiseren en digitaliseren van de huurverhoging en van de service- en stookkosten tot aan de selfservicemogelijkheden van de paymentcoach en de regelingenbot. Intelligente oplossingen die ervoor zorgen dat corporaties op een innovatieve manier kunnen werken en daarmee veel tijd besparen. Tijd die weer kan worden besteed aan de huurders die wel persoonlijke begeleiding nodig hebben.”

Zelf ervaren

Op CorporatiePlein kunnen bezoekers bij Mail to Pay terecht voor meer informatie over de mogelijkheden van haar software. Cindy: “Denk hierbij aan het automatiseren van de huurincasso, de selfservicemogelijkheden of het digitaliseren van huurverhogingen en afrekeningen van de service- en stookkosten. Daarnaast kunnen bezoekers in de stand zelf het gemak én de kracht van onze intelligentie incassosoftware ervaren.”

Bezoek Mail to Pay op Stand 36

Meld je nu gratis aan voor CorporatiePlein 2021

Aanmelden