Curve Light

Mail to Pay hoofdsponsor van het Jaarcongres Credit Management in de publieke sector

'Klantbehoud en financieel resultaat', dat is het thema van de eerste editie van het Jaarcongres Credit Management in de publieke sector. Een thema dat naadloos aansluit bij Mail to Pay. Mede hierdoor staat Mail to Pay als hoofdsponsor op het Jaarcongres Credit Management in de publieke sector. Het jaarcongres wordt gehouden op donderdag 9 mei 2019 in Spant te Bussum.

Meer dan alleen een beurs

Het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector 2019 is primair bestemd voor credit management professionals die als beslisser werkzaam zijn bij een woningcorporatie, ziektekostenverzekeraar, energieleverancier, drinkwaterbedrijf, overig nutsbedrijf, gemeente of bij de landelijke overheid. Tijdens de beurs is het mogelijk om verschillende presentaties bij te wonen. VGZ presenteert samen met Mail to Pay best practises over innovaties en veiligheid. Tijdens de sessie laten VGZ en Mail to Pay zien hoe automatisering en robotisering het facturatieproces van VGZ heeft veranderd.

Inschrijven

Ben je verantwoordelijk voor het creditmanagement bij een woningcorporatie, energiemaatschappij, zorgverzekeraar, telecombedrijf, nutsbedrijf, gemeente of overheidsinstantie en wil je graag bij het congres en de presentatie van VGZ en Mail to Pay aanwezig zijn? Meld je dan nu aan!

11:15 - Podium 8 | Best practises voor een toekomstbestendig facturatieproces

Tijdens deze sessie laten Arno Pilon (VGZ) en Rody Heijstek (CEO Mail to Pay) zien hoe automatisering en robotisering het facturatieproces van VGZ heeft veranderd. Een facturatieproces waarbij de klant (digitaal) betaalgemak ervaart, zonder enige vorm van frictie. Welke stappen hebben VGZ en Mail to Pay genomen om het proces begrijpelijk, gemakkelijk en flexibel voor de klant te maken. Best practises over innovaties en veiligheid. Ervaar de nauwe samenwerking tussen VGZ en Mail to Pay en laat u inspireren door de best practises om het facturatieproces van uw organisatie toekomstbestendig(er) te maken.