Curve Light

Mail to Pay behaalt ISO 27001 certificering

Mail to Pay heeft op 25-03-2019 het ISO27001 certificaat behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele normen voor informatiebeveiliging. De softwareleverancier uit Alblasserdam verzorgt maandelijks miljoenen betaalverzoeken voor haar klanten.

Reactie van Mail to Pay

“Aan het behalen van het ISO-certificaat is een intensief proces voorafgegaan. Het beschermen van de gegevens van de opdrachtgevers van Mail to Pay en haar klanten is erg belangrijk”, aldus Veronic van de Water (Security & Compliance Manager bij Mail to Pay). “We verwerken dagelijks duizenden persoonsgegevens. Het goed inrichten van de processen en het trainen van de medewerkers is hiervoor cruciaal.”.

Rody Heijstek (CEO Mail to Pay) voegt hieraan toe “Een extra reden om het certificaat te behalen was de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers”. Mail to Pay mag een aantal grote bedrijven tot haar opdrachtgevers rekenen, deze voerden in het verleden individuele audits uit. “De opdrachtgevers van Mail to Pay vinden de bescherming van hun data heel belangrijk. Met dit certificaat toont Mail to Pay aan dat de bescherming van de gegevens optimaal is en voldoet aan de internationale normen."

Over ISO 27001-certificering

De ISO 27001-norm richt zich op een procesmatige benadering van planning, implementatie, toepassing, bewaking, evaluatie en onderhoud en op de continue verbetering van het beheer van de informatiebeveiliging.

Over Mail to Pay

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.

Mail to Pay is ISO27001 gecertificeerd en verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 750.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt op dit moment vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, woningcorporaties, webwinkels, (zorg-) verzekeraars, (semi-) overheidsinstanties en incassobureaus.

Meer weten over de veiligheidsnormen bij Mail to Pay?

Neem contact op met een Mail to Pay collega.