Curve Light

Mail to Pay inspiratiedag

Afgelopen donderdag was de eerste Mail to Pay klant inspiratiedag. Dit keer speciaal voor woningcorporaties. Tijdens deze dag lieten Mail to Pay en Vidomes zien hoe automatisering woningcorporaties helpt om beter, sneller en klantvriendelijker de huur te incasseren. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het persoonlijk contact met de huurders.

Interactief, inspirerend en lekker

De eerste inspiratiedag van Mail to Pay kan worden beschreven in drie woorden: Interactief, Innoverend en Lekker.

Interactief

Tijdens de inspiratiedag werd er door de aanwezige woningcorporaties uitgebreid gesproken over de verschillende processen die zij uitvoeren bij het incasseren van de huur. Ervaring en kennis werd met elkaar gedeeld wat er voor zorgde dat er gedurende de inspiratiedag een fijne, interactieve, sfeer was.

Inspirerend

De presentaties van Vidomes en Mail to Pay werden door iedereen goed ontvangen. Verschillende punten die momenteel spelen bij woningcorporaties werden in de presentaties behandeld. De nieuwe innovaties vonden naadloos hun aansluiting en er werden aandachtig aantekeningen gemaakt.

Lekker

Tijdens de inspiratiedag werden de aanwezige getrakteerd op een heerlijke lunch. Tijdens de lunch was er tijd om even rustig met elkaar te spreken en onderling kennis en informatie uit te wisselen.

Samenvattend kunnen we stellen dat de eerste inspiratiedag van Mail to Pay een groot succes was!

Sfeerimpressie

Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-002
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-009
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-017
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-010
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-018
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-021
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-031
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-004