Curve Light

Mail to Pay op de Credit Expo 2017

Credit Expo is Nederlands grootste event voor de Credit Management sector. Natuurlijk is Mail to Pay van de partij. Donderdag 2 november, NBC Congrescentrum Nieuwegein.

Dit jaar introduceert Mail to Pay haar grootste innovatie tot nu toe: Mail to Pay Machine Learning Onze machine learning tools maken het huidige werk van een creditmanager overbodig. Ons thema deze Credit Expo is dan ook:

Robot Will Take Slogan

Machinelearning

Als een robot elke debiteur en elke openstaande factuur voor je zou analyseren, vervolgens de beste manier uitkiest om in contact te treden met deze debiteur en daarna deze manier ook foutloos toepast, dan heb je geen creditmanager meer nodig.

Met Mail to Pay Machine Learning verstuur je betaalverzoeken met de hoogste waarschijnlijkheid van betaling.

Learning

Algoritmen

Een algoritme is een reeks instructies die kunnen worden uitgevoerd door een computer of robot. Algoritmen hebben zich in de wereld van creditmanagement bewezen als manier om een veelvoud aan menselijke werkzaamheden te vervangen, zonder in te hoeven leveren in kwaliteit of klantvriendelijkheid.

Met de Mail to Pay Flow Designer maak je jouw eigen incasso algoritmen en kan je deze direct inzetten in jouw debiteuren portfolio. Gebruik e-mail, SMS, print en telefoontools van Mail to Pay bij het ontwerpen van de ideale incassoflow.

Automation

Donderdag 2 november, NBC Congrescentrum Nieuwegein

In onze stand (standnummer 34) krijgen bezoekers een live demonstratie van hoe onze Machine Learning tool betere beslissingen kan maken inzake een openstaande factuur dan een menselijke Credit Manager.

Daarnaast laten wij tijdens een case-presentatie zien hoe onze tools worden ingezet bij Nederlands grootste verzekeraar: Nationale-Nederlanden. (Zaal 6/7 om 13:30)

Over Mail to Pay

Mail to Pay is gemaakt voor organisaties die grote hoeveelheden betaalverzoeken per maand versturen aan consumenten en kleine bedrijven.

Het Mail to Pay team, met super gemotiveerde technische specialisten, werkt dagelijks aan disruptie in de incassowereld door de nieuwste tools te ontwikkelen die bedrijven helpen met het vergemakkelijken van incassoprocessen.

Wil je weten hoe wij klanten tevreden maken en houden? Bekijk de referenties op deze website.

Ook machinelearning introduceren in uw betaalproces? Neem contact op voor een afspraak.

Tijdens een kennismakingsafspraak kunnen wij onze tools live presenteren aan jou en jouw collega's.