Curve Light

Mail to Pay opent kantoor in Antwerpen

Alblasserdam - Mail to Pay opent een nieuw kantoor in België. Met de nieuwe locatie in Antwerpen wil Mail to Pay haar in België gevestigde klanten nog beter ondersteunen en haar klantportfolio verder uitbreiden. Managing Director Belgium, Luc Verstraete, kijkt met veel enthousiasme uit naar de komst van de nieuwe vestiging.

Luc Verstraete: “De nieuwe kantoren in Antwerpen zullen ons toelaten om onze klanten in België nog beter te bedienen. We willen inzetten op disruptieve innovatie en zo de Belgische markt overtuigen van de mooie kansen die Mail to Pay bedrijven kan bieden. Creditmanagement met focus op snellere betaling, hogere klantentevredenheid en lagere kost door digitalisatie daar gaan we voor samen met onze klanten”

Rody Heijstek: “Met het openen van het kantoor in Antwerpen is de eerste fase van onze internationalisering van start gegaan. De komende jaren willen we verder internationaliseren met als uiteindelijke doel een serieuze Europese speler te worden in creditmanagement. Dit is voor ons een fantastische stap. De Belgische markt is heel interessant en vol kansen. Onder leiding van Luc gaan we hier voor de nodige opschudding zorgen.”

Het openen van een nieuw kantoor laat je natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Mail to Pay is speciaal voor de opening met het volledige team afgereisd naar Antwerpen. Hier werd het team verwelkomd door de Belgische collega's. Met het doorknippen van het lint werd het nieuwe pand officieel geopend. Na deze feestelijke opening liet Luc de Nederlandse collega's kennismaken met de Belgische markt. De dag werd geheel volgens Belgische traditie afgesloten met een hapje en een drankje. Een korte sfeerimpressie vind je hieronder.

MD-Photography-mailtopayantwerp-004
MD-Photography-mailtopayantwerp-005
MD-Photography-mailtopayantwerp-008
MD-Photography-mailtopayantwerp-001

Over Mail to Pay

Mail to Pay is een disruptor in de creditmanagement markt. Door gebruik te maken van de software van Mail to Pay incasseren bedrijven en instellingen sneller, beter en klantvriendelijker de openstaande facturen. Mail to Pay vernieuwt de manier waarop facturen en openstaande rekeningen worden betaald.

Mail to Pay is ISO27001 gecertificeerd en verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 750.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt op dit moment vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, woningcorporaties, webwinkels, (zorg-) verzekeraars, (semi-) overheidsinstanties en incassobureaus.

Meer weten over Mail to Pay