Curve Light

Mail to Pay wint Credit Management Innovation Award 2018

Vakjury beoordeelt de Mail to Pay Regelingenbot als de Credit Management innovatie van 2018.

Deze award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt. Mail to Pay wint de award met haar Regelingenbot. De uitreiking vond plaats tijdens Credit Expo 2018.

Fb Img 1541717677004

"Ik ben super trots op de prestaties van het Mail to Pay team, geweldig om door de vakjury te zijn beoordeeld als de meest innovatieve partij van 2018." zegt Rody Heijstek CEO van Mail to Pay. "Met onze regelingenbot kunnen klanten veel beter grote hoeveelheden betalingsregelingen behandelen. De bot zorgt ervoor dat de regeling veel beter wordt nagekomen."

Over de regelingenbot

De regelingenbot van Mail to Pay kijkt naar het betaalgedrag van de debiteur en houdt gedurende de aflossingstermijn rekening met diens individuele betalingscapaciteit. Zo kan in overleg met de opdrachtgever de debiteur de mogelijkheid worden geboden om (eenmalig) een aflossing over te slaan, een termijnbedrag periodiek te verlagen of te verhogen óf zelfs om het bedrag in één keer af te lossen. Een betalingsregeling met een termijn van zes maanden kan zo acht, maar ook slechts vier maanden in beslag nemen. Uiteindelijk zorgt de regelingenbot er voor dat de betalingsregeling niet vastloopt en dat het aantal niet-succesvolle betalingsregelingen significant wordt teruggedrongen.

Wil je meer weten over de Mail to Pay regelingenbot?

Of wil je een live demonstratie bij jou op kantoor? Neem contact met ons op voor een afspraak.