Curve Light

Nieuwe functionaliteit: Losse brief versturen

Wil jij een brief met vrije tekst naar één van jouw klanten versturen? Dan is dit mogelijk met de software van Mail to Pay. Met deze nieuwe optie stuur je eenvoudig en voordelig een brief met vrije tekst naar jouw klant.

Stuur eenvoudig een brief naar één van jouw klanten

Dankzij de handige wizard ‘Losse brief versturen’ verstuur je in drie simpele stappen jouw brief en wordt de brief met 24-uurs post naar de klant verzonden. Zonder dat je hier de deur voor uit hoeft of een dure printer moet aanschaffen en onderhouden. De brief is uiteraard volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Eenvoudig, snel en veilig geregeld.

Wil je meer weten over deze nieuwe functionaliteit?

Neem contact op

of bel: 085 - 273 7494

Verzenden van berichten naar een groep klanten

Wanneer er updates of wijzigingen zijn wil je natuurlijk, gemakkelijk en snel, meerdere klanten kunnen informeren. De ‘Inform’ module geeft je de mogelijkheid om eenvoudig grote groepen klanten te bereiken via een gepersonaliseerde e-mail, sms of brief.

Selecteer eenvoudig het gewenste template, upload jouw klantdata en verstuur het bericht.

Meer weten over het verzenden van 'inform' berichten?

Neem contact op

of bel: 085 - 273 7494

Data verrijken of een akkoord van jouw klanten ontvangen

Het op orde hebben van al je data is enorm belangrijk. Dit wordt bevestigd door data onderzoek van Mail to Pay. Hieruit blijkt dat het aantal digitale opt-ins, SEPA machtigingen en dataverrijkingen de afgelopen weken enorm zijn toegenomen.

Als gebruiker van Mail to Pay kan jij ook al je klanten eenvoudig benaderen via brief, mail of sms om hun gegevens aan te laten vullen.

Meer weten over deze berichten?

Laat dan geheel vrijblijvend je gegevens achter.