Curve Light

Persbericht: Mail to Pay is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

Alblasserdam, 12-09-2018

Mail to Pay is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 2018. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 11 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

“Het Mail to Pay team is trots en vereerd over het feit dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en hard blijven groeien.”

Fast50 Pri Rgb 2018 Zwart

Mail to Pay maakt software voor bedrijven die grote hoeveelheden betaalverzoeken versturen, zoals energiebedrijven, woningcorporaties en verzekeraars. Openstaande rekeningen worden beter, sneller en klantvriendelijker betaald als bedrijven Mail to Pay software inzetten.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Het Deloitte Technology Fast 50 programma heeft bewezen in een vroegtijdig stadium echte game changers te signaleren. Adyen (winnaar 2013), dat recent haar beursgang heeft gedaan is natuurlijk een aansprekend voorbeeld. Daarnaast laat de ranking ook zien welke tech en welke businessmodellen snel groeien en waar de disrupties zitten. We denken met deze 50 snelgroeiende tech bedrijven een veelbelovende lijst te presenteren.”

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 - 2017). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 10 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Over Mail to Pay

Mail to Pay verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 650.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt op dit moment vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, woningcorporaties, webwinkels, (zorg-) verzekeraars en incassobureaus.

Wilt u meer info over het bovenstaande bericht?

Neem contact op via de gegevens op onze contact pagina.