Curve Light

Persbericht: Mail to Pay trekt investering aan van Vortex Capital Partners

Alblasserdam, 04-09-2018

Mail to Pay, innovatieve leverancier van credit management software, trekt kapitaal aan van Vortex Capital Partners om de snelle groei verder door te zetten. Het doel van Mail to Pay is om binnen nu en vijf jaar een dominante positie in te nemen in Noordwest-Europa in het leveren van debiteurenproces automatiseringssoftware. Vortex Capital Partners verwerft een substantieel minderheidsbelang.

Persbericht Foto Banner

Volgens Rody Heijstek, CEO van Mail to Pay, passen Vortex Capital Partners en Mail to Pay erg goed bij elkaar. “Met een kapitaalkrachtige partij als Vortex hebben wij meer slagkracht in de uitvoering van onze verdere groeiplannen. Daarnaast is Vortex gespecialiseerd in het laten groeien van innovatieve ondernemingen zoals de onze. Ik kijk er heel erg naar uit om met de experts van Vortex samen te werken.”

Vortex Capital Partners is een investeringsfonds dat zich richt op snelgroeiende middelgrote ondernemingen met een technologisch onderscheidend vermogen en met hun hoofdzetel in de Benelux. Evert Jan de Groot, Partner van Vortex: “Het management en de oprichters van Mail to Pay hebben in 7 jaar het bedrijf laten groeien tot een sterke disruptieve speler in de Nederlandse "payments and debt-collection" markt. We kijken er naar uit om met het jonge en gemotiveerde team het bedrijf te laten groeien tot een dominante speler in Noordwest Europa.”

Mail to Pay verwerkt op dit moment voor haar opdrachtgevers meer dan 10.000.000 betaalverzoeken per jaar. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmen verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Mail to Pay faciliteert op dit moment meer dan EUR 650.000.000 per jaar aan betalingen voor haar opdrachtgevers. Mail to Pay werkt op dit moment vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, woningcorporaties, webwinkels, (zorg-) verzekeraars en incassobureaus.

Wilt u meer info over het bovenstaande bericht?

Neem contact op via de gegevens op onze contact pagina.