Curve Light

Persbericht: Nieuwe ceo voor Mail to Pay

ALBLASSERDAM – Mail to Pay heeft een nieuwe ceo. Kees Neven heeft op 1 november het stokje overgenomen van Rody Heijstek. Heijstek blijft bij het bedrijf dat hij mede heeft opgericht, maar gaat een andere rol vervullen. “Ik blijf gewoon meebouwen aan Mail to Pay.”

Neven was vijftien jaar geleden medeoprichter van Enable U, dat integratieoplossingen biedt voor het koppelen van data en applicaties. Via deze koppelingen kunnen organisaties snel en veilig informatie uitwisselen waardoor bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Met meer dan driehonderd opdrachtgevers is Enable U een grote speler in deze markt. “Eind vorig jaar heb ik mijn aandeel in het bedrijf verkocht”, vertelt Neven. “Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring kan benutten, kwam ik in contact met Mail to Pay. Ik was onder de indruk van hun toonaangevende rol in de creditmanagementwereld en de manier waarop zij hun innovaties inzetten. Daarmee helpen zij niet alleen organisaties om sneller, efficiënter en met minder kosten te incasseren, maar ook om problematische schulden bij debiteuren te voorkomen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het Mail to Pay-team dit bedrijf verder te laten groeien.”

IMG 0490

Frisse blik

De komst van Neven betekent niet dat Heijstek uit beeld verdwijnt. Integendeel. “De belangrijkste reden dat ik mijn rol als ceo overdraag, is dat ik een betere werk-privébalans wil”, legt Heijstek uit. “Daarnaast denk ik dat het na tien jaar goed is om ruimte te maken voor iemand die weer met een frisse blik naar ons bedrijf kijkt. Mail to Pay heeft nu een bepaalde omvang bereikt. Met Kees Neven halen we een ceo aan boord die ervaring heeft met het verder laten groeien van een bedrijf.” De komende tijd helpt Heijstek Neven om het bedrijf goed te leren kennen. “Daarna ga ik binnen de organisatie met eigen projecten op het gebied van sales aan de slag. Ik blijf dus gewoon meebouwen aan Mail to Pay!”

Over Mail to Pay

Mail to Pay is dé specialist in het automatiseren van het debiteurenproces en het verzenden van grote hoeveelheden betaalverzoeken. Dat doet zij onder andere voor vooruitstrevende organisaties als VGZ, Univé, Ymere, PWN, Nationale Nederlanden, ENGIE en Gemeente Amsterdam. Maandelijks worden er meer dan twee miljoen betaalverzoeken via e-mail, sms, print of telefoon verstuurd. Dit alles doet Mail to Pay met een team van dertig mensen, allemaal experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast het hoofdkantoor in Alblasserdam, heeft Mail to Pay kantoren in Antwerpen en Emsbüren.

Door jarenlange ervaring in credit management te combineren met de laatste innovaties, zoals PSD2 en machine learning, is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat de communicatie met de klant volledig automatiseert. Mail to Pay heeft Robotic Process Automation (RPA) geoptimaliseerd voor het debiteurenproces. Met Mail to Pay als partner zet je dan ook een grote stap voorwaarts in de digitale transformatie van jouw organisatie en optimaliseer je meerdere financiële bedrijfsprocessen.

Wilt u meer weten over het onderwerp van dit persbericht?

Neem contact op met Mail to Pay via info@mailtopay.nl of +31 85 273 74 94