Curve Light

Steeds meer klanten over op Cases van Mail to Pay

Inmiddels is een groot aantal klanten succesvol overgezet op Cases. De bedoeling is dat alle klanten eind 2021 over zijn gezet naar Cases. Vanaf augustus worden alle bestaande klanten die nog niet over zijn naar Cases benaderd om over te stappen.

Mail to Pay Cases

Cases is een grootschalige upgrade van de oude portal. Alles wat Mail to Pay de afgelopen tien jaar op het gebied van debiteurenprocesautomatisering heeft geleerd komt terug in Cases. Met de tools van Mail to Pay kunnen klanten hun debiteurenproces optimaal en klantvriendelijk inrichten, zodat debiteuren openstaande facturen snel en makkelijk kunnen betalen. Dit leidt voor klanten tot betere incassoresultaten, minder afboekingen, minder operationele kosten en minder inzet van incassobureaus en deurwaarders. Aan de kant van de debiteur voorkomt het oplopende schulden. Alle tools die Mail to Pay hiervoor aanbiedt – zoals e-mails en sms-berichten met een betaallink, brieven met QR-codes, robocalls en de processen die daaraan gekoppeld zijn, konden onze klanten altijd managen en besturen in het Mail to Pay-portal. Deze portal heeft Mail to Pay door middel van een nieuwe interface in een modern jasje gestoken en er nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd.

Voorprogrammeren

Waar de oude portal meer gericht was op het bekijken en volgen van berichten, kunnen gebruikers in Cases hun complete debiteurenprocesautomatisering instellen. Alle regels, flows, robots en incassostrategieën kun je voorprogrammeren in Cases. Wanneer je dat hebt gedaan, het staat allemaal goed ingesteld en je hebt een debiteur met een openstaande rekening, dan hoef je die case alleen nog maar in het systeem te laden. Het systeem gaat die case vervolgens netjes behandelen. Vandaar ook de naam Cases.

Overgang naar Mail to Pay

Met de overgang naar Mail to Pay Cases krijg je meer functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid ter beschikking. Natuurlijk is de overgang naar Mail to Pay Cases geheel kosteloos. Overstappen is heel eenvoudig en vergt weinig tijd. Na een korte training kan jij gelijk gebruik maken van Cases. Het is de bedoeling dat eind 2021 het oude systeem niet meer in gebruik is. Wil jij nu al over naar Cases? Neem dan contact op met jouw account manager of op via onderstaand formulier.

Mail to Pay Cases