Curve Light

CorporatiePlein 2019

Afgelopen donderdag, 26 september, stond Mail to Pay als exposant op de negende editie van het CorporatiePlein. De beurs bood Mail to Pay de ideale gelegenheid om haar bestaande en potentiële klanten te ontmoeten en mee te nemen in de digitale wereld. Een wereld waarin het comfort van de huurder centraal staat.

Een groot succes

CorporatiePlein 2019 was voor Mail to Pay een groot succes. Tijdens de beurs heeft Mail to Pay niet alleen veel van haar klanten gesproken en kunnen inlichten over de nieuwste ontwikkelingen, ook was het de uitgelezen mogelijkheid om 'spelenderwijs' kennis te maken met het product. De succesvolle lancering van twee nieuwe producten mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Mail to Pay kijkt dan ook terug ook op een succesvol CorporatiePlein 2019.

Een korte sfeerimpressie vind je onderaan deze pagina.

Product lancering

CorporatiePlein 2019 stond tevens in het teken van de lancering van twee nieuwe innovaties. De automatisering en digitalisering van service- en stookkosten en huurverhogingen. En een Mijn Dossier voor de huurders. Deze nieuwe producten stellen woningcorporaties in staat om een efficiënte bedrijfsvoering te realiseren.

Service- en Stookkosten
Met de oplossing Service- en Stookkosten weet Mail to Pay herhalende werkzaamheden te digitaliseren en te automatiseren. Klanten kunnen via een e-mail of brief worden geïnformeerd over de afrekeningen. Moet de klant nog extra kosten betalen? Dan wordt er direct een betaaloptie aan het bericht toegevoegd. En bij de stookkosten worden de afrekeningen van Ista en Techem automatisch aan de correspondentie toegevoegd.

Mijn Dossier
Een persoonlijke pagina voor de huurder, waar gegevens worden gedigitaliseerd. Een pagina waar huurders de mogelijkheid hebben hun persoonlijke data bij te werken, verzoeken digitaal goed te keuren en aanvragen in te dienen. Volledig in eigen look and feel van de corporatie.

Sfeerimpressie

IMG_4194_edit_v3
20190926_114722
IMG_4227_edit_v3
IMG_4222_edit_v3
Mailtopay-training-wooncorp-lage-resolutie-004
IMG_4238_edit_v3

Elkaar net gemist op CorporatiePlein 2019? Vul onderstaand formulier in, dan praten we je graag bij.