Curve Light

Terugblik CorporatiePlein 2021

Donderdag, 23 september, stond Mail to Pay als exposant op de tiende live editie van het CorporatiePlein. De beurs bood Mail to Pay de ideale gelegenheid om haar bestaande en potentiële klanten te ontmoeten en mee te nemen in de wereld van intelligente incasso software. Een wereld waarin het comfort van de huurder én medewerkers centraal staat.

Een groot succes

CorporatiePlein 2021 was voor Mail to Pay een groot succes. Tijdens de beurs heeft Mail to Pay niet alleen veel van haar klanten gesproken en kunnen inlichten over de laatste ontwikkelingen, ook bood de beurs een uitgelezen mogelijkheid om de bezoekers 'spelenderwijs' kennis te maken met het de intelligente incasso oplossingen. Mail to Pay kijkt dan ook terug ook op een succesvol CorporatiePlein 2021.

Een korte sfeerimpressie vind je onderaan deze pagina.

I-IQ Test

Tijdens het CorporatiePlein 2021 konden bezoekers in de stand van Mail to Pay deelnemen aan de I-IQ test. Door het beantwoorden van enkele vragen werd de Incasso Intelligentie Quotient van de woningcorporatie berekend. Aan de hand van het I-IQ konden vervolgens verschillende oplossingen worden bekeken.

Zelf ervaren

Daarnaast bood Mail to Pay de bezoekers van de stand de mogelijkheid om zelf het gemak én de kracht van de intelligentie incassosoftware ervaren. "Het was leuk om te zien hoe de bezoekers reageerden op de e-mail, het SMS bericht, de brief met QR code en de Robocall.", aldus Leon Baars.

Elkaar gemist op CorporatiePlein?

neem contact op

dan praten we je graag bij.

Sfeerimpressie

Image from i OS 1
20210923 130253
Image from i OS
20210923 130256