Curve Light

Topgolftalent Vince van Veen, samen met Mail to Pay, op weg naar Europese top

De Nederlandse aanwezigheid in de golfsport is op dit moment groter dan ooit. Topgolfers als Joost Luiten en Darius van Driel maken furore en spelen op het hoogste niveau in The European Tour. Een jonge topsporter die keihard op weg is om ook dit niveau te bereiken, is Vince van Veen. Dit jaar komt hij nog uit in de Alps Tour, maar wie weet waar zijn professionele ambities hem gaan brengen. Wij denken: héél ver. En om hem daarbij te helpen, support Mail to Pay hem met een sponsorcontract!

“Topgolftalent Vince van Veen hoopt dit jaar in de voetsporen te treden van topspelers als Joost Luiten, Darius van Driel en Lars van Meijel. Mail to Pay ondersteunt Vince van Veen graag bij het zetten van de volgende stappen in zijn professionele golfcarrière”, verklaart Mail to Pay-CEO Rody Heijstek de keuze om Vince een sponsorovereenkomst aan te bieden. “Daarnaast is Vince, als nieuwe vertegenwoordiger van het Mail to Pay-merk, perfect in staat om onze naam bekender te maken in Nederland en de rest van Europa, en zo mee te werken aan de Europese ambities van Mail to Pay.”

Vince-van-Veen

Volharding en passie

De top bereiken, lukt alleen met volharding en passie. Twee eigenschappen die Vince duidelijk liet zien de afgelopen jaren. Met het winnen van grote wedstrijden en het veroveren van een wildcard voor de KLM Open in 2014 en 2017 heeft hij al eens mogen proeven van de absolute wereldtop.

Springplank naar de top

Dit golfseizoen richt Vince zich nog op het winnen van wedstrijden in de Alps Tour. Dit internationale wedstrijdcircuit voor golfprofessionals is voor veel topgolfers de springplank geweest naar een succesvolle internationale profcarrière. Zo dwongen onder anderen Joost Luiten, Darius van Driel en Lars van Meijel in deze tour promotie af naar een hoger niveau. Ook wil hij dit jaar meer wildcards verdienen om zich te laten zien tijdens grote wedstrijden in Nederland en daarbuiten. Uiteindelijk wil Vince zich in The European Tour gaan meten met spelers in de hoogste divisie van het Europese golf.

Wij volgen Vince. Jij ook?

Natuurlijk volgen wij bij Mail to Pay de prestaties van Vince op de voet! Wil je ook weten hoe deze jonge professional het dit jaar doet op de golfvelden? Hou dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. Of volg Vince via Instagram, Facebook of tijdens de Alps Tour.