Curve Light

QR Code op je facturen

Met de software van Mail to Pay is dit in een handomdraai geregeld

Ook een QR-code op jouw facturen?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en zet de eerste stap naar digitalisering.

De voordelen

Gemakkelijk

Jouw klanten ervaren het betaalgemak van mobiel betalen

Betere cashflow

Openstaande facturen worden beter en sneller betaald

100% correct en nauwkeurig

Geen administratieve controle handelingen meer door het meesturen van het betaalkenmerk

QR code op factuur

Verstuur je veel papieren facturen en wil je jouw klanten graag mobiel laten betalen? Voeg dan een QR code toe aan jouw facturen. Met Mail to Pay is het toevoegen van een QR code op de factuur in een handomdraai geregeld. Jouw klant ervaart het gemak om in één handeling het openstaande bedrag te voldoen en jij ontvangt het bedrag direct op je bankrekening.

Wil jij ook een QR code op je facturen?

Neem contact op

of bel: 085 - 273 7494

Hoe werkt de QR code op factuur

1

1

QR code toevoegen aan factuur

Het systeem voegt geheel automatisch de qr code toe aan de factuur. In deze qr code zit het betaalkenmerk, klantnaam en rekeningnummer verwerkt. Zo kun je direct na ontvangst de betaling matchen met de factuur.

2

2

Automatische verzending van factuur

Het systeem van Mail to Pay verstuurt alle post voor jouw. Dankzij de nieuwste technieken en nauwe samenwerkingen met leveranciers worden alle facturen met QR code voor jou, geprint, gevouwen, verpakt en verzonden. Snel, voordelig en zonder extra manuren.

3

3

Factuur met QR Code betalen

Jouw klant ontvangt de factuur. De QR code op de factuur maakt het mogelijk om in één handeling de betaalopdracht uit te voeren, zonder eerst alle betaalgegevens over te hoeven nemen. De factuur kan direct worden voldaan en jij ontvangt direct het bedrag op jouw bankrekening, een win-win situatie!

4

4

Geen onzekerheden

Mail to Pay is volledig onzichtbaar voor jouw klanten. Alle communicatie wordt gedaan vanuit jouw organisatie. Klanten ontvangen de factuur met QR code in de huisstijl van de organisatie, betalingen worden verricht op het domein van de organisatie en het geld wordt overgemaakt op de rekening van de organisatie.

Meer informatie over het toevoegen van een QR code op je factuur

Laat dan geheel vrijblijvend je gegevens achter.