Curve Light

Case Handling

Krijg direct inzicht in de belangrijkste gegevens van je debiteur, zoals: betaalde en openstaande rekeningen, reeds verzonden betaalverzoeken en berichten en nog veel meer.Je complete debiteur historie bereikbaar met één muisklik.

Met Case Handling krijg je direct inzicht in de complete historie van jouw debiteur. Belangrijke gegevens zoals: betaalde en openstaande facturen, reeds verzonden betaalverzoeken en berichten, toekomstige berichten, flows, openstaande taken en nog veel meer zijn met enkele muisklikken beschikbaar.

meer informatie aanvragen

Alle data op één plek

Verzamel alle data in een overzichtelijk systeem en krijg toegang tot uitgebreide rapportages en inzichten in je klant.

Gebruikersgemak

Voorkom onnodig switchen tussen verschillende systemen. Met Case Reporting ben je met één muisklik bij de volledige historie van je klant.

Klantvriendelijk

Krijg direct inzicht in een bepaalde case en bied de klant de best mogelijk service.

Van individuele inzage tot uitgebreide, showstelende rapportages

Met Case Handling roep je zowel van een individuele als van alle debiteurencases heel eenvoudig uitgebreide rapportages op. Deze rapportages bevatten bovendien de mogelijkheid om templates en flowperformance met elkaar te vergelijken. Zo maak je rapportages waarmee je de show steelt in elke managementmeeting! Daarnaast functioneert het systeem als een elektronisch archief voor al je verzonden berichten.

Mail to Pay helpt toonaangevende bedrijven met het direct inzichtelijk krijgen van hun debiteur historie.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit

Zelf de mogelijkheden ervaren?

Vraag vandaag een demo aan.