Curve Light

Flows

Creëer je eigen, complexe, volledig geautomatiseerde incassoprocessen op basis van ‘if this, then that’.Ontwerp eenvoudig geautomatiseerde debiteurenprocessen voor een optimale klantreis.

Van het verzenden van de eerste factuur en de prolongatie daarvan, tot de aanmaning en het automatisch toepassen van de Wet Incassokosten (WIK). Met Flows van Mail to Pay automatiseer je eenvoudig het volledige debiteurenproces.

meer informatie aanvragen

Cashflow

Creëer, automatiseer en optimaliseer verschillende debiteurenprocessen en verbeter je cashflow.

Automatisering

Bespaar veel tijd door debiteurenprocessen volledig te automatiseren.

Consequente opvolging

Herinner je klanten op een consequente manier aan openstaande rekeningen. Dat zorgt voor beter betaalgedrag.

“In de software van Mail to Pay is het heel gemakkelijk om ‘als dit, dan dat-statements’ toe te voegen. Dat maakt het weer eenvoudig om verschillende klantgroepen hun eigen brief toe te sturen.”

Zelflerend en volledig geautomatiseerd
Met Flows van Mail to Pay automatiseer je heel gemakkelijk het gehele debiteurenproces van jouw organisatie. Combineer businessrules met machine learning en de algoritmen van Mail to Pay en creëer jouw ultieme, zelflerende en volledig geautomatiseerde incassoproces.

Eenvoudig
Het instellen van flows gaat heel eenvoudig. Samen met jouw persoonlijke consultant en met behulp van onze flowdesigner ontwerp je heel gemakkelijk jouw meest optimale debiteurenproces. Kies bijvoorbeeld voor een digitale factuur, met – als betaling uitblijft – een e-mailherinnering met brief als back-up erachteraan en na tien dagen een herinnerings-sms. Stel bij wanbetaling een verhoging van de incassokosten in een e-mailherinnering met sms-ondersteuning. Met onze flowdesigner maak je ook moeiteloos verschillende flows voor verschillende groepen debiteuren.

Monitoren
Om de flows zo optimaal mogelijk te houden, maakt het Mail to Pay-systeem uitgebreide analyses en voeren we automatische A/B-tests uit.

Automatiseer, net als de meest vooruitstrevende organisaties in Nederland, het debiteurenproces.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit

Zelf de mogelijkheden ervaren?

Vraag vandaag een demo aan.