Curve Light

Machine Learning

Dankzij deze slimme, zelflerende technologie weet het Mail to Pay-systeem precies hoe jouw klant het liefst benaderd wil worden. Klanten betalen daardoor sneller, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.Optimaliseer de betaalervaring van je klant.

Met Machine Learning van Mail to Pay benader je jouw klanten altijd op de meest effectieve manier. Klanten zullen sneller overgaan tot betalen, zonder dat je hier zelf iets aan hoeft te doen.

meer informatie aanvragen

Cashflow

Verlaag het openstaande saldo en verbeter je cashflow.

Lagere DSO

De optimale aflevering van een bericht zorgt ervoor dat klanten de rekening sneller betalen.

Betaalreis

Bied je klant de optimale betaalreis door het betaalverzoek op het juiste moment, via het juiste kanaal en in de juiste tone of voice af te leveren.

“Ondanks dat het een gerobotiseerd proces is, zijn we met deze aanpak in staat om de klant op een heel vriendelijke manier tot betaling te laten overgaan. We zien ook dat het betaalgedrag vervolgens verbetert.”

Zonder moeite sneller betaald krijgen

Klanten sneller laten betalen zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Dat kan met Mail to Pay Machine Learning.

De beterweter

Dankzij Mail to Pay Machine Learning weet ons systeem precies hoe jouw klanten het best benaderd moeten worden om snel betaald te krijgen. De machine kijkt naar het profiel en de betaalgeschiedenis van jouw klant en op welke instrumenten (e-mail, sms, brief of telefoon) en tone of voice (van zeer vriendelijk tot streng) hij het beste reageert. Zelf kun je de mate van strengheid en frequentie aangeven, ook als je grote hoeveelheden debiteuren in je portfolio hebt. Vervolgens berekent de machine welke combinatie van instrumenten nodig is om de rekening snel betaald te krijgen. Die combinatie wordt de eerstvolgende incassoactie.

‘One fits one’

Met Mail to Pay Machine Learning géén ‘one-fits-all’-oplossing. De machine weegt elke case apart af. Zo heb je dus altijd het beste betaalverzoek bij je debiteur, met de grootste kans op betaling.

Monitoren

Om Mail to Pay Machine Learning optimaal te laten werken, voert het systeem continu automatische A/B-tests uit.

Minder personele kosten

Omdat bij Mail to Pay Machine Learning de machine al het werk doet, is een enorme besparing op personeelskosten mogelijk.

Machine Learning van Mail to Pay wordt dagelijks toegepast bij de meest vooruitstrevende organisaties van Nederland.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit

Zelf de mogelijkheden ervaren?

Vraag vandaag een demo aan.