Curve Light

Paylink

Laat je klanten betalen via chat, WhatsApp of andere communicatiekanalen. Met Paylink heb jij alle vrijheid en betalen je klanten eenvoudig en snel in een vertrouwde, veilige omgeving.De beste betaallink voor elk communicatiekanaal.

Met de Paylink van Mail to Pay kunnen klanten eenvoudig, snel en veilig betalen vanuit elk communicatiekanaal. Of het nu gaat om een pushbericht vanuit de app of een betaallink in de mijnomgeving, WhatsApp of chatbot.

meer informatie aanvragen

Minder afboekingen

Verlaag met Paylink het aantal afboekingen en behaal een hoger incassoresultaat.

Beter incassoresultaat

Incasseer openstaande rekeningen sneller en beter door van al je communicatiekanalen een potentieel incasso-instrument te maken.

Betaalgemak

Laat je klant snel en veilig vanuit de bankapp, mijnomgeving, chat of WhatsApp de openstaande rekening betalen.

“Hoe laagdrempeliger je het maakt voor mensen om te betalen, hoe sneller je het geld binnenkrijgt.”

Een gesynchroniseerd incassotraject
Wil je jouw klanten openstaande rekeningen graag laten betalen via een betaallink in een eigen mijnomgeving, app of een andere eigen applicatie? Met Mail to Pay Paylink zorg je ervoor dat de betaling direct gesynchroniseerd wordt met het lopende incassotraject. Dit gaat eenvoudig door Mail to Pay Paylink te integreren in jouw app of mijnomgeving. Voor elke betaalopdracht wordt dan een unieke paylink gecreëerd. Heeft jouw klant via deze paylink betaald, dan markeren wij alle berichten over deze incasso – zoals e-mail, sms en print – als betaald.

Pushbericht
Heb je Mail to Pay Paylink geïntegreerd in jouw mijnomgeving of applicatie? Dan kun je je klanten ook pushberichten sturen op zijn mobiele telefoon een rekening niet of niet op tijd is betaald. Vervolgens is jouw klant met een paar klikken in het betaalproces.

Whitelabel
Alle paylinks die je aanmaakt met Mail to Pay Paylink verwijzen naar jouw eigen website of domein. Onze naam is niet te zien in het betaalproces. Jouw klant ziet alleen jouw huisstijl en weet dus precies met wie hij communiceert en aan wie hij betaalt.

Mail to Pay genereert duizenden Paylinks per maand voor de meest vooruitstrevende organisaties in Nederland.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit

Zelf de mogelijkheden ervaren?

Vraag vandaag een demo aan.