Curve Light

Het Mail to Pay-team

Maak kennis met ons.

Mail to Pay maakt software voor bedrijven die grote hoeveelheden betaalverzoeken versturen, zoals energiebedrijven, woningcorporaties en verzekeraars. Openstaande rekeningen worden beter, sneller en klantvriendelijker betaald als bedrijven Mail to Pay software inzetten.

Mail to Pay verwerkt voor haar klanten ongeveer 1 miljoen betaalverzoeken per maand via email, sms, print of telefoon, en is een van de grootste leveranciers van debiteuren proces automatisering (DPA) software van Nederland.

Oprichters

De oprichters Rody Heijstek, Robert van Roon en Edwin Romijn hebben de afgelopen 7 jaar keihard gewerkt om Mail to Pay uit te laten groeien tot een toonaangevende speler in de wereld van creditmanagement.

201809 Teamfoto

Teamwork

Het Mail to Pay team bestaat uit hoogopgeleide super gemotiveerde specialisten die alles over hebben voor een tevreden klant.

Samen werken wij aan disruptie in de incassowereld door de nieuwste tools te ontwikkelen die bedrijven helpen met het vergemakkelijken van incassoprocessen.

Wil je weten hoe wij klanten tevreden maken en houden? Maak kennis door contact op te nemen, of bekijk onze referenties.