Curve Light

Aangetekend Mailen

Voeg de Aangetekend Mailen dienst toe aan het Mail to Pay platform en verstuur gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig digitale documenten.

client-logo

Door het toevoegen van de Aangetekend Mailen dienst aan het Mail to Pay platform, is de software nog completer. Opdrachtgevers van Mail to Pay hebben extra mogelijkheden om het aanmaantraject te digitaliseren. Een uniek product in de credit management branche.

De samenwerking

Met het aansluiten van Aangetekend Mailen op het Mail to Pay systeem kunnen opdrachtgevers van Mail to Pay eenvoudig, rechtsgeldig en geheel digitaal, aangetekende berichten versturen. De klanten van deze opdrachtgevers kunnen hier direct op reageren of overgaan tot betaling. Dit voorkomt onnodige verhogingen door bijvoorbeeld WIK of administratie kosten. Dit resulteert weer in een betere klantbeleving bij de klant.

Webinar bekijken

Laat je gegevens hier achter

Dan sturen we je de presentatie en aanvullende informatie toe 💚

Door de integratie van Aangetekend Mailen in de Mail to Pay workflow wordt het voor (bestaande)opdrachtgevers nog makkelijker om het creditmanagement proces volledig te automatiseren.

Over Aangetekend Mailen

De dienst Aangetekend Mailen maakt het conform de EU verordening eIDAS mogelijk om documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ te versturen. Dit levert naast de juridische zekerheid een direct aantal voordelen op die bij organisaties voor een efficiëntie slag zorgen, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing in vergelijk met de huidige porti- drukwerkkosten. Aangetekend Mailen is naast Nederland ook actief in meerdere Europese landen en heeft als ambitie om de komende jaren door te groeien naar een Europese standaard.

1

1

Eenvoudig en rechtsgeldig berichten verzenden

Door Aangetekend Mailen toe te voegen aan een Mail to Pay flow worden rechtsgeldige, aangetekende berichten geautomatiseerd naar klanten verstuurd.

2

2

Laat jouw klant direct betalen

Voeg een Mail to Pay betaallink toe aan een Aangetekende Mail en geef klanten de mogelijkheid om direct te betalen. Hierdoor worden eventuele extra kosten vermeden.

3

3

Koppeling via API

De koppeling tussen Mail to Pay en Aangetekend Mailen is gemaakt met de Mail to Pay webservice. Een Mail to Pay consultant staat klaar voor installatie en configuratie.