Curve Light

Datarotonde

De Datarotonde is een onafhankelijk platform dat digitale en geautomatiseerde communicatie mogelijk maakt. Het is hét integratieplatform van de Nederlandse vastgoedsector. De Datarotonde biedt integratie-oplossingen op het gebied van informatietechnologie, bedrijfsprocessen en data.

client-logo

Mail to Pay is aangesloten op de Datarotonde van ISRES. De koppeling met de Datarotonde zorgt ervoor dat Mail to Pay een directe aansluiting heeft met diverse ERP en CRM systemen in de vastgoedsector.

De koppeling

Standaardisatie van het koppelen zorgt voor een efficiënte en goedkope samenwerking tussen de software van Mail to Pay en haar opdrachtgevers. Inmiddels zijn bijna tachtig organisaties aangesloten op de Datarotonde. De geautomatiseerde koppeling biedt (potentiële) klanten van Mail to Pay de mogelijkheid om verder te digitaliseren en te automatiseren en geeft ze een directe toegang tot de laatste technieken en innovaties op het gebied van creditmanagement.

Over ISRES - Datarotonde

ISRES is de integratie-specialist van de Nederlandse vastgoedsector op het gebied van business en ict. Met het integratieplatform de Datarotonde als backbone draagt zij bij aan waardecreatie voor haar klanten. ISRES is ontstaan als spin-off van zustermaatschappij Info Support bv en een volle dochter van Info Support International Group bv.