Curve Light

Rabobank

Veelzijdige oplossingen om je debiteuren te laten betalen via Rabobank iDEAL en alle oplossingen in Rabo Smart Pay, waaronder PayPal, Bancontact en Visa. Met Mail to Pay software integreer je deze mogelijkheden in de invoicing en debt collection strategie.

client-logo

Een robotiseringsoplossing voor facturen en incasso’s. Dankzij de oplossing van Mail to Pay kunnen bedrijven sneller hun geld innen. Via een samenwerking met Rabobank kunnen klanten van Mail to Pay uiteenlopende betaaloplossingen inzetten van de Rabobank.

De samenwerking

Jouw klanten betalen een factuur het liefst op het moment dat ze zelf willen. Met de intelligente incasso software van Mail to Pay kan je daarop inspelen door de prolongatie op het juiste moment, via het favoriete kanaal en in de juiste tone-of-voice naar de debiteur toe te sturen. Door debiteuren uiteenlopende online betaalmogelijkheden via Rabo Smart Pay aan te bieden, waaronder iDEAL, PayPal, Mastercard en Visa, wordt de kans verhoogd dat de factuur sneller wordt betaald.

Klanten van Rabobank kunnen debiteuren beter, sneller en klantvriendelijker laten betalen via alle oplossingen in Rabo Smart Pay, waaronder iDEAL, Mastercard, Visa, PayPal en Bancontact.


Rabobank Partner Pagina


Over Rabobank

Sinds de oprichting is Rabobank een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Lees hier de partnercase op de website van de Rabobank

1

1

Direct zakendoen met de Rabobank

Opdrachtgevers kunnen de techniek van Mail to Pay combineren met de betaaloplossingen van Rabo Smart Pay. Via de Rabo-rekening kunnen organisaties direct gebruik maken van Rabo Smart Pay en staat het geld altijd de volgende dag op de rekening, ook in het weekend

2

2

Best practice

Dankzij de samenwerking tussen Mail to Pay en Rabobank profiteren organisaties van een naadloze aansluiting tussen alle diensten: van een razendsnelle incasso tot een soepele facturering.

3

3

Ervaring en expertise

Rabobank en Mail to Pay combineren hun ervaring en expertise om je te informeren over het beste incassoresultaat met klanttevredenheid, positief betaalgedrag en klantretentie als top prioriteiten.

Meer weten over dit partnership?

Lees hier het artikel van Rabobank of

neem contact op