Curve Light

Twikey

client-logo

De samenwerking

Door de efficiënte software van Twikey te integreren in de intelligente betaaloplossing van Mail to Pay kun jij jouw klanten nog beter bedienen. Bied eenvoudige machtiging aan via Twikey en laat de berichten automatisch, door Mail to Pay, opvolgen bij een stornering. Zo wordt er altijd volledig automatisch en adequaat gereageerd.

Twikey

Over Twikey

Twikey is in 2013 opgericht om de administratieve flow die automatische incasso's met zich meebrengen te verbeteren. Door constante innovatie en samenwerking met klanten is Twikey getransformeerd naar een one stop shop voor online betalingen. Met de bijzonder toegankelijke app, creëren en beheren organisaties automatische incasso's eenvoudig. De software van Twikey is compatibel met die van de grootbanken en Mail to Pay waardoor een automatische incasso via de eigen bank of voorkeurspartner geïnd worden.

Twikey & Mail to Pay

1

1

Één platform, alle mogelijkheden

Automatiseer de volledige flow vanaf het vragen van een automatische incasso machtiging tot aan het automatisch opvolgen van een stornering, alles vanuit het Mail to Pay platform.

2

2

Voorkom verrassingen

Met Twikey zijn alle automatische incasso machtigingen rechtsgeldig. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

3

3

Verschillende stornoberichten

Wanneer een automatische incasso onverhoopt wordt gestorneerd, zorgt de flow van Mail to Pay ervoor dat deze volledig automatisch én met het juiste bericht, wordt opgevolgd.

4

4

Automatische opvolging bij stornering

Dankzij de slimme technieken van Mail to Pay kunnen er op basis van stornocodes verschillende berichten worden verzonden. Zo ontvangt de klant altijd het juiste bericht met een passende call to action.