Curve Light

Inside Sales

Alblasserdam

Gaat jouw hart sneller kloppen van creditmanagement, software, new business en relatiebeheer? Heb jij zin om mee te bouwen aan een snel groeiend bedrijf? Help ons dan met het beheren van onze software oplossing bij klanten en word onze nieuwe Inside Sales.

Wij zijn Mail to Pay

Mail to Pay bestaat 11 jaar en is een snelgroeiend bedrijf dat innovatieve creditmanagement software voor organisaties ontwikkelt voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Ons platform automatiseert en optimaliseert het volledige debiteurenproces van onze klanten: van het verzenden van de eerste factuur en prolongatie tot aanmaningen en het automatisch toepassen van de Wet Incassokosten (WIK). Onze software zorgt voor snellere, betere betalingen op een klantvriendelijke manier. Middels onze data en machine learning kunnen wij zelf timen wanneer er het beste een factuur gestuurd dient te worden. Onze markt bestaat uit bedrijven die grootschalig facturen naar consumenten sturen (bijv. verzekeraars, woningcorporaties, water- en energiebedrijven), zoals Univé, PWN, Nationale Nederlanden en VGZ.

Ambitie

We zijn de start-up fase inmiddels voorbij en succesvol in Nederland. Momenteel zitten we in scale-up fase en groeien we hard in België en Duitsland. Met onze komst hebben wij de incassobranche aardig opgeschud. En daar zijn we nog lang niet klaar mee. Zo hebben we o.a. grote, internationale ambities.

Om deze groei te begeleiden zijn wij voor ons kantoor in Alblasserdam op zoek naar

De ideale Inside Sales

Je hebt zo’n 2 jaar commerciële ervaring in een soortgelijke business. Denk hierbij aan outsourcing, service, zakelijke dienstverlening, software, incasso of financieel.

Als Inside Sales beheer jij de relaties met zo’n 10 klanten. Dit kunnen klanten zijn die wij al geruime tijd bedienen en klanten die net een samenwerking zijn gestart. Jouw doel is om de klanten tevreden te houden, op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en oplossingen te bieden met onze functionaliteiten. Daarnaast onderzoek je mogelijkheden om onze dienstverlening in nieuwe branches te introduceren bij nieuwe klanten. En ondersteun je jouw directe collega’s bij verkooptrajecten.

Voor deze functie zoeken wij iemand die relaties kan aanleggen, proactief handelt en zelfstandig is.

Wat wij bieden:

Je komt te werken een jong team met leuke collega’s bij een disruptor in de creditmanagement branche, die een innovatief product verkoopt waarmee we onze klanten echt iets unieks bieden. Je krijgt veel vrijheid om jouw eigen succes te creëren en op termijn kan je aanvullende uitdagingen krijgen. Thuiswerken is mogelijk, maar we hechten ook veel waarde aan het gezamenlijk op kantoor werken.

Het salaris voor deze fulltime functie bedraagt zo’n € 2.500 - € 3.500 bruto per maand excl. een bonusregeling per kwartaal. Verder hebben we een bonusregeling die afhankelijk is van het realiseren van de bedrijfsdoelen en natuurlijk hebben we een pensioenregeling. Tenslotte krijg je ook nog een leaseauto en een Macbook. We organiseren regelmatig leuke teamuitjes in binnen- en buitenland.

Je werkt samen met vijf directe collega’s; waaronder Mark de Roode, Jeroen Dexel en Adriaan Hartog. Daarnaast hebben we een uitgebreid inwerkprogramma beschikbaar zodat je met voldoende kennis op pad kunt. Je leert hiermee de organisatie, onze software en producten kennen.

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Schroom dan niet en stuur jouw reactie naar: vacatures@mailtopay.nl. Voor meer informatie kan je ook bellen naar +31852737494 en vragen naar Mark de Ruiter (HR Manager).

Onze wervingsprocedure bestaat uit een telefonische intake en persoonlijke gesprekken met HR & Managing Director.

Kernwaarden van de Mail to Pay collega’s zijn:

  • Overtref de verwachtingen bij ieder klantcontact

  • Wees de eigenaar van een fuck-up, werk daarna hard aan het herstel

  • Luister naar klanten en hou je aan je woord

  • Roddel niet over collega’s, klanten of concurrenten

  • Werk de administratie bij, zodat je collega’s weten wat er speelt

  • Vertel altijd de waarheid, ook al is het slecht nieuws

  • Laat oude gewoonten los, sta open voor verandering

  • Zorg dat je werk leuk is om te doen en zorg dat het leuk is om met jou te werken

  • Vraag jezelf altijd af wat je beter had kunnen doen