Curve Light

Functionaliteiten

Tooling

Bouwen aan efficiëntie

Bouw het meest efficiënte debiteurenproces met de krachtigste debiteurenbeheertools. Automatiseer met Flows en krijg inzicht in het betaalgedrag van jouw klanten met de uitgebreide BI-tool.

Flows Flows Flows

Creëer je eigen, complexe, volledig geautomatiseerde incassoprocessen op basis van ‘if this, then that’.

Lees meer

Krijg direct inzicht in de belangrijkste gegevens van je debiteur, zoals: betaalde en openstaande rekeningen, reeds verzonden betaalverzoeken en berichten en nog veel meer.

Lees meer

Creëer, bekijk, bewerk of verwijder gemakkelijk templates met de Mail to Pay-templatemanager.

Lees meer

Geef je medewerkers alle benodigde tools om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Breid het platform uit met verschillende modules en optimaliseer de werkomgeving.

Lees meer

Krijg toegang tot uitgebreide bedrijfsrapportages, waaronder rapporten over verzonden berichten, geïncasseerde gelden, afbetalingsplannen en instrument- en werknemersrapporten.

Lees meer

Messaging

Verzenden met vertrouwen

Verzend alle communicatie volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Versterk het vertrouwen bij jouw klanten en bied hen het gemak van digitaal betalen via e-mail, sms, paylink en papieren factuur.

E-mail E-mail E-mail

De beste e-mail die je kunt sturen om betaald te krijgen. Snel, makkelijk en veilig.

Lees meer

Stuur een vriendelijke betaalherinnering via de sms en je hebt je betaling met een paar tikken binnen.

Lees meer

Voeg eenvoudig een QR-code toe op je facturen en laat jouw klanten digitaal – en dus snel – betalen

Lees meer

Met de slimme webapp behaal je nu nóg betere resultaten. Stuur nog tijdens het telefoongesprek een betaalverzoek en volg de betaling in real time.

Lees meer

Laat je klanten betalen via chat, WhatsApp of andere communicatiekanalen. Met Paylink heb jij alle vrijheid en betalen je klanten eenvoudig en snel in een vertrouwde, veilige omgeving.

Lees meer

Robotisering

Toekomstbestendige optimalisatie

Stap in de toekomst van debiteurenbeheer en start met robotisering. Richt financiële processen efficiënter in voor een snellere verwerking en een hogere betrouwbaarheid.

Machine Learning Machine Learning Machine Learning

Dankzij deze slimme, zelflerende technologie weet het Mail to Pay-systeem precies hoe jouw klant het liefst benaderd wil worden. Klanten betalen daardoor sneller, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Lees meer

Deze slimme bot bekijkt het betaalgedrag van jouw klant en anticipeert hierop. Stuurt klantvriendelijke herinneringen en past waar nodig het termijnbedrag aan.

Lees meer

Bied je klant met een betaalachterstand de mogelijkheid om zelf de betaaloplossing te kiezen die het beste bij zijn financiële situatie past.

Lees meer

Whitelabel

Mail to Pay is onzichtbaar voor je klanten. Zo weten zij altijd exact aan wie zij betalen en waarvoor.

Messaging email iphone

Betaalmethoden

Mail to Pay ondersteunt alle betaalmethoden van de wereld. Zonder uitzondering.