Curve Light

Mail to Pay

Mail to Pay – beter incasseren

Innovatieve, stabiele partner

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (dpa). Met onze innovatieve creditmanagementsoftware automatiseren wij het debiteurenproces van bedrijven en organisaties met grote, complexe debiteurenportfolio’s. Door onze tools in te zetten, kunnen bedrijven sneller, klantvriendelijker en socialer – kortom: beter incasseren en verhogen zij hun incassoresultaten. Daarmee zijn we een stabiele partner voor onder andere energie- en drinkwaterbedrijven, woningcorporaties, verzekeraars en financiële instellingen.

Mail to Pay All

Het POM & Mail to Pay team


Innovatie

Mail to Pay richt zich sinds dag één op innovatie. Als voorloper in de markt én als winnaar van de Credit Management Innovation Award in 2018 werken we elke dag aan nieuwe oplossingen om het debiteurenproces nog beter en makkelijker te maken – met als ultiem doel elk jaar een innovatie te lanceren.

Dit alles doen we met een team van dertig mensen, allemaal experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast ons hoofdkantoor in Alblasserdam, hebben we een kantoor in Antwerpen.

Mail to Pay is dé specialist in het automatiseren van het debiteurenproces en het verzenden van grote hoeveelheden betaalverzoeken. Dat doet zij onder andere voor vooruitstrevende organisaties als VGZ, Univé, Ymere, PWN, Nationale Nederlanden, ENGIE en Gemeente Amsterdam. Maandelijks worden er meer dan tweeënhalf miljoen betaalverzoeken via e-mail, sms, print of telefoon verstuurd middels Mail to Pay software. Met de tools van Mail to Pay wordt jaarlijks meer dan drie miljard euro geïncasseerd. Het team van Mail to Pay bestaat uit meer dan 30 experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast het hoofdkantoor in Alblasserdam, heeft Mail to Pay kantoren in Antwerpen en Emsbüren.

Mail to Pay is trotse leverancier van onder andere

Logo all In One
Logo
WML
Gemeente amsterdam
Evides
De Alliantie
Coolblue logo WEB RGB
TAF
Engie
Evides
Nationale Nederlanden
Ymere
VGZ
Uv A
Unive
Stadgenoot
SCAN
PWN
MKB Brandstof
HVC
Dunea