Curve Light

Mail to Pay

Mail to Pay – beter incasseren

Innovatieve, stabiele partner

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (dpa). Met onze innovatieve creditmanagementsoftware automatiseren wij het debiteurenproces van bedrijven en organisaties met grote, complexe debiteurenportfolio’s. Door onze tools in te zetten, kunnen bedrijven sneller, klantvriendelijker en socialer – kortom: beter incasseren en verhogen zij hun incassoresultaten. Daarmee zijn we een stabiele partner voor onder andere energie- en drinkwaterbedrijven, woningcorporaties, verzekeraars en financiële instellingen.

Innovatie

Mail to Pay richt zich sinds dag één op innovatie. Als voorloper in de markt én als winnaar van de Credit Management Innovation Award in 2018 werken we elke dag aan nieuwe oplossingen om het debiteurenproces nog beter en makkelijker te maken – met als ultiem doel elk jaar een innovatie te lanceren.

Dit alles doen we met een team van dertig mensen, allemaal experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast ons hoofdkantoor in Alblasserdam, hebben we een kantoor in Antwerpen.