Curve Light

CorporatieGids LIVE Kennisdag

Mail to Pay neemt dit jaar deel aan de CorporatieGids LIVE kennisdag! Schrijf je in voor onze sessie 'Innovatie bij het incasseren van huurfacturen'. De kennissessie van Mail to Pay start om 13:15 op 16 april 2019 in het Van der Valk Hotel Vianen.

‘Innovatie bij het incasseren van huurfacturen’

Tijdens deze sessie laat Rody Heijstek (CEO van Mail to Pay) zien hoe automatisering en robotisering het incasseren van huurfacturen voorgoed heeft veranderd. Automatische systemen zijn niet meer weg te denken uit ons vakgebied, maar de toekomst heeft nog veel meer in petto. Een blik in de toekomst van betalen en betaald krijgen, met voorbeeldcases van woningcorporaties laat Rody Heijstek zien wat de laatste innovaties voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Deelnemen aan de LIVE kennisdag?

Over de CorporatieGids LIVE Kennisdag

De kennisdag wordt georganiseerd voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. Hierdoor kun je een mooi beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten. Deze dag is gratis te bezoeken voor medewerkers van woningcorporaties.

  • Op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken
  • Snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn
  • Netwerken met vakgenoten
  • Gratis te bezoeken indien je in loondienst werkzaam bent bij een woningcorporatie
  • Inclusief koffie/thee/fris en rond lunchtijd een lunchbuffet