Curve Light

Mail to Pay hoofdsponsor Credit Expo

Mail to Pay is trots te kunnen melden dat zij de nieuwe hoofdsponsor is van de Credit Expo Nederland, Credit Expo België en Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector. Samen met Next Level Academy zal Mail to Pay actief betrokken zijn bij het creëren van content en het opzetten van de evenementen.

PERSBERICHT_MTP_RUUDPOS.NL -7523

Serge van Groningen, Directeur Next Level en organisator van de Credit Expo en het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector. “Wij zijn zeer verheugd met de commitment van Mail to Pay als hoofdsponsor van Credit Expo Nederland, Credit Expo België en het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector. Dit steunt ons in onze ambities om deze evenementen door te ontwikkelen tot de meest toonaangevende kennis- en netwerkevenementen voor de Credit Management sector. Mail to Pay is actief betrokken bij de content en de opzet van onze evenementen. Zij zijn zeer innovatief en betrokken bij alle belangrijke ontwikkelingen binnen het vakgebied. We kijken dan ook met veel plezier uit naar deze samenwerking.”

Rody Heijstek, CEO van Mail to Pay: “Sinds onze oprichting in 2011 is Mail to Pay elk jaar exponentieel gegroeid. De focus lag de afgelopen jaren op het perfectioneren van de software en het optimaliseren van de interne organisatie en processen. Momenteel zijn we in de volgende fase gekomen en zijn we klaar om verder door te groeien. Daarbij kijkt Mail to Pay naast Nederland ook naar andere landen. De Belgische markt is een logische stap. Voor wat betreft de Nederlandse evenementen zullen we ons richten op de lancering van onze nieuwste innovaties. In België willen we vooral naamsbekendheid opbouwen als grondlegger van Debtor Process Automation. We kijken met veel genoegen uit naar de samenwerking met Next Level.”

Dennis Faas, Director Client Relations van Mail to Pay: “Afgelopen jaren is de Credit Expo een ideaal podium voor Mail to Pay geweest om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontmoeten. Dit heeft tot veel interessante en waardevolle ontmoetingen geleid. Als hoofdsponsor van de drie evenementen kunnen we vanaf nu nog meer professionals kennis laten maken met Debtor Process Automation. Deze automatisering gaat veel verder dan alleen het versturen van een betaalverzoek per e-mail. Met onze DPA software dragen wij bij aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.”

Bron: Creditexpo.nl

Wil je meer informatie over Mail to Pay?

Neem dan contact op