Curve Light

Een robot als vakantiekracht; Maak kennis met Rob Ot

De zomervakantie is begonnen. Dit betekent dat medewerkers vrije dagen opnemen en gaan genieten van hun welverdiende vakantie. In deze komkommertijd is de bezetting op de meeste afdelingen minimaal. Minimale bezetting zorgt ervoor dat werkzaamheden blijven liggen en zich opstapelen tot na de vakantieperiode. Het inhuren van een vakantiekracht is een goede oplossing om de medewerkers zonder zorgen te laten genieten van hun vakantie.

Schrik niet van de regels en richtlijnen

Ervaring leert dat het inhuren van vakantiekrachten niet zo eenvoudig is als het lijkt. Je krijgt namelijk te maken met allerlei regels en richtlijnen, zoals arbeidstijdenwet en verificatieplicht. Je spreekt bijvoorbeeld alleen over vakantiewerk als het tijdelijk werk is voor scholieren en studenten, die in de zomervakantie werken. En alleen indien deze werkzaamheden in de periode vanaf 1 juni tot 1 september worden uitgevoerd.

Vakantiekrachten hebben voordelen

De vakantiekrachten zorgen voor de voortgang van de werkzaamheden en dat er geen werk blijft liggen. Daarnaast zijn vakantiekrachten flexibel in te zetten en goedkoop. Lonen voor jongeren liggen tenslotte lager.

Voor- en nadelen afwegen

Genoeg voordelen om vakantiekrachten in te huren? Of twijfel je toch nog? Is het inhuren van tijdelijk personeel wel effectief? Hoe lang duurt het voordat ze ingewerkt zijn? Wat als een vakantiekracht ziek wordt? En hoe weet ik of de kwantiteit / kwaliteit verhouding in evenwicht is? Afwegingen die je ‘even snel’ moet maken voordat je eindelijk zonder zorgen op vakantie kan.

Er is een alternatief

Huur geen vakantiekrachten in! Dankzij de snelle ontwikkelingen en groeiende technologische kennis zijn robots veel interessanter. Robots zijn steeds beter in staat om kansen en gevaren te herkennen en hier vervolgens snel en adequaat op te reageren. Robots missen geen afspraken en werken altijd 100% nauwkeurig.

Robocall

Maak kennis met Rob

Mail to Pay stelt je dan ook graag voor aan Rob. Rob helpt je bij het versturen van facturen, het optimaliseren van je incassoproces en het maken van betalingsregelingen met je klanten. Dit is nog niet alles; Rob houdt nooit pauze, hoeft geen vakantie, verwerkt meer dan 25.000 betaalverzoeken per dag en volgt niet nagekomen betaalafspraken op! Rob belt iedereen keurig op de afgesproken tijd en vergeet nooit wat. En dat voor nog geen € 1,40 per uur.

Rob staat open voor een sollicitatie

Ben jij benieuwd geworden naar Rob? Download dan zijn C.V., bekijk zijn LinkedIn pagina en/of neem contact met hem op. Het raadplegen van zijn referenties is geen enkel probleem. En niet getreurd, Rob is ook na de vakantieperiode beschikbaar om werkzaamheden uit te voeren.